Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Problems with Pro Tools LE 8.03cs when loading structure plugin (http://duc.avid.com/showthread.php?t=248763)

alejandrums 06-24-2009 12:30 PM

Problems with Pro Tools LE 8.03cs when loading structure plugin
 
Hi there, when I launch Pro Tools LE 8 the loading stops when structure's name appear.
If I put the Structure plugin into the Plugin (Unused) folder, Pro Tools launch correctly, but that's not the idea, right?
So, how can I fix this.
Thanks

alejandrums

TOM@METRO 06-24-2009 01:14 PM

Re: Problems with Pro Tools LE 8.03cs when loading structure plugin
 
Could it be this?

...And welcome to the DUC.


All times are GMT -7. The time now is 10:35 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com