Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   which motherboard/cpu for pcie cards? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=280844)

KKalampo 08-26-2010 01:19 PM

which motherboard/cpu for pcie cards?
 
I want to build a machine for pro tools hd2 pci-e and 192 Digital I/O.I'll be using win7 64bit.Do you know any specific hardware (motherboard, graphics card, cpu, memory sticks) that work well with pro tools?
Thank you

RuffinMedia 08-27-2010 04:24 PM

Re: which motherboard/cpu for pcie cards?
 
check this topic for starters.

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=278254


All times are GMT -7. The time now is 10:06 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com