Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Pro Tools 10 with High Sierra (http://duc.avid.com/showthread.php?t=401381)

craigdwlr 10-06-2018 11:28 AM

Pro Tools 10 with High Sierra
 
Will there be an update for Pro Tools 10 so that it will work with High Sierra?


I just had to upgrade to High Sierra, I have Pro Tools 11 but now none of my plugins work... ugggg frustrating!:mad:

BScout 10-06-2018 12:28 PM

Re: Pro Tools 10 with High Sierra
 
Quote:

Originally Posted by craigdwlr (Post 2501957)
Will there be an update for Pro Tools 10 so that it will work with High Sierra?


I just had to upgrade to High Sierra, I have Pro Tools 11 but now none of my plugins work... ugggg frustrating!:mad:

No. If you want a version of Pro Tools that works with future versions of macOS, you have to be on their upgrade plan. I.e. stay current.

(and anyway, Avid/Digidesign/Pro Tools never have done compatibility upgrades on versions 7 seven years old)

Tweakhead 10-08-2018 06:20 PM

Re: Pro Tools 10 with High Sierra
 
When you say . . .
Quote:

Originally Posted by craigdwlr (Post 2501957)
I just had to upgrade to High Sierra

... can you explain exactly why you "had" to upgrade ?

Tweakhead 10-16-2018 11:41 AM

Re: Pro Tools 10 with High Sierra
 
I guess not.


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com