Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Virtual Instruments (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates (http://duc.avid.com/showthread.php?t=163044)

bassntreble 03-13-2006 02:11 PM

Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
for some reason, the updater refuses to update my installed copy of Xpand!. I keep getting the error "installation failed, please try again"

I've tried reinstalling the original Xpand from the CD to no avail.

TCDet 03-13-2006 06:21 PM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
Hello. Same here.
(From TDM Post)
R-Permissions, reinstalled from disk and the updater still will not update.

On another note:
I also noticed the Plug-in setting folder for Xpand is (red X) locked for preset settings, I replaced this with my own Xpand! folder which allow for my settings to be save.

For the updater as I mentioned I backed up (Moved) my settings and did a reinstall from the original disk.

PT's HD7.1cs5, OS 10.4.5
Xpand pi Version 1.00.701
Xpand .dat located in the Digidesign applications support folder (As installed)

P.S. Original Xpand works otherwise.

bassntreble 03-14-2006 09:00 AM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
Quote:

Hello. Same here.
(From TDM Post)
R-Permissions, reinstalled from disk and the updater still will not update.

On another note:
I also noticed the Plug-in setting folder for Xpand is (red X) locked for preset settings, I replaced this with my own Xpand! folder which allow for my settings to be save.


I noticed this too with my original install and changed folder permissions to read and write for all after my intial installation. The locked folder not only doesn't allow the presets to be saved but it doesn't allow one to set the root settings folder in the RTAS preset menu.

tombi 03-20-2006 09:07 AM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
I can't get the upgrade to work either. I don't get an error message but the version is still 1.0.0.701 after running the upgrade installer.

/T

-
G5 Dual 2 ghz, OSX 10.4.5, 1 gb RAM, PT LE 7.0, Digi 002R

DigiTechSupt 03-20-2006 10:08 AM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
Can you tell me how the permissions are set on the Xpand.dat file?

tombi 03-20-2006 10:36 AM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
OK. The Xpand!.dat-file has the following permissions:

Ownership and permissions:
You can: Read and Write

Details
Owner: My own user (which is also admin on the computer)
Access: Read and write
Group: My own user (which is also admin on the computer)
Access: Read only
Others: Read only

/T

bassntreble 03-20-2006 01:00 PM

Re: Xpand! v1.0 to v1.0.1 Updates
 
Quote:

Can you tell me how the permissions are set on the Xpand.dat file?

the Xpand! presets folder and all enclosed folders were set to "no access" for all users on all levels before I changed permissions.

.dat file permissions are:

owner: read & write
group: read only
others read only


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com