Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Digidesign Hardware & Software (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Use 192 as stand alone without computer (http://duc.avid.com/showthread.php?t=410110)

syra 05-09-2020 12:02 PM

Use 192 as stand alone without computer
 
Hello.

Can I use my 192 to convert adat to aes without it being connected to the computer? Thanks

Top Jimmy 05-09-2020 02:25 PM

Re: Use 192 as stand alone without computer
 
Nope.

syra 05-10-2020 08:35 AM

Re: Use 192 as stand alone without computer
 
Thanks


All times are GMT -7. The time now is 11:30 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com