Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   7.3 scrubbing bug?? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=185040)

Curtis Marolt 12-23-2006 07:04 PM

7.3 scrubbing bug??
 
I am in the middle of a large vo editing project. This project requires scrubbing. I have noticed that after about an hour or so of editing (intermitently), when I scrub, I recieve this God awful distortion when I try to scrub. The only thing that fixes it is tossing the prefs. I never had this problem in 7.1 (or earlier)

Any ideas?????


Curt

OS10.4.6, Dual 2gig G5, 2.5 gig RAM, Mbox (1), PTLE 7.3

Curtis Marolt 12-24-2006 09:00 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
It happened again!

Bump!

Curtis Marolt 12-26-2006 06:33 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
Problem still happening. Tossing prefs is only thing that works. Please help DIgi??

Curtis Marolt 12-27-2006 02:33 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
Any solutions from digi??????

Curtis Marolt 12-28-2006 09:34 AM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
I forgot to mention that in addition to the distortion problem (which I am recieveing zero help with), everytime I scrub a region I hear 3 or 4 sharp "pops/clicks" at the very end of the scrubbing action. Very plesant.

Thanks for the new features!

Curtis Marolt 01-04-2007 09:40 AM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
Can anyone from Digi help? The problem is real and is still occurring.

DigiTechSupt 01-04-2007 10:05 AM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
I think this may be related to the Mbox 'noise blast' issue, which currently does not have a solid solution.

If you restart the computer and reopen the session, does the noise still occur or does it go away only after trashing preferences?

Curtis Marolt 01-04-2007 01:16 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
I have not tried a reboot because trashing the prefs is faster. But the next time it happens I will try it.


Thanks for the response.

Curtis Marolt 01-22-2007 08:07 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
This problem still exists in 7.3.1

Here's my setup again....

Dual 2gig G5, 2.5 gig RAM, 10.4.6, PTle 7.3.1, MBox 1

I am not having this problem on my other machine. Here are it's specs'
Mac Pro Tower, 4 gig RAM, 10.4.8, PTle 7.3.1 Mbox 2 Pro.

Curtis Marolt 01-24-2007 02:31 PM

Re: 7.3 scrubbing bug??
 
Still a problem.

Any solutions from Digi?

Very annoying.


All times are GMT -7. The time now is 09:11 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com