Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools Express on Windows (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=96)
-   -   when I plug in guitar to record, waveform way way off! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=370765)

timcrow420 08-12-2015 05:48 PM

when I plug in guitar to record, waveform way way off!
 
whenever I set up a audio mono track and record, I can turn the volume all the way down on the interface, and just lightly tap the strings and the waveform as its recording looks completely bold, and it only looks normal when the guitar is not being plucked, im not sure what to do, anyone ever have this problem?

jeam25 09-16-2016 08:42 AM

Re: when I plug in guitar to record, waveform way way off!
 
Hi

Whats you system specs ?

Southsidemusic 09-16-2016 09:15 AM

Re: when I plug in guitar to record, waveform way way off!
 
Check that you don't have the waveform zoom on as that is usually something people miss as have we in the past :-)


All times are GMT -7. The time now is 03:45 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com