Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   MIDI editor won't zoom out (http://duc.avid.com/showthread.php?t=242086)

suicune 03-21-2009 02:58 AM

MIDI editor won't zoom out
 
Found a couple of references to this elsewhere on the DUC but not a specific thread for it in the TDM forum so I thought I'd start one.

Had this happen yesterday, seemingly without explanation. The MIDI editor in a session would zoom in, but wouldn't zoom out by any method (zoomer tool, shortcuts or the +- buttons in the timeline). The edit window showed the session end had gone to something like 4 hours, with no corresponding region or automation node to explain this.

Fortunately it happened fairly early in the proceedings, so we imported the data into a fresh session, which worked fine.

It may have something to do with legacy sessions, as the session in question had come from someone else's system who had been working with older versions.

If anyone from digi would be kind enough to look into this I have posted the corrupt session here:

http://download.madhat.co.uk/MIDIbug.zip

tonwurm 03-21-2009 05:30 AM

Re: MIDI editor won't zoom out
 
I had exactly this problem, too

I noticed (after a while...) that the region, which was originally only 8 bars long had become very large and therfore the selection represented by the midi-editor, too

my session was a newly created one by PT8, so it has obviously nothing to do with legacy sessions as you assumed

the solution I found was to bring the region to its original length again AND to remove all data after the song end


All times are GMT -7. The time now is 10:25 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com