Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Magma PE6R4-I or PE6R4 EM (http://duc.avid.com/showthread.php?t=281082)

Iker 08-30-2010 01:16 PM

Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Bit the bullet, bought a Mac Pro 12 Core, adding 8 Gigs more for a total of 14 and now I need an expansion chassis since DIGI doesn't support the EXPANSION|HD and I have a six card PCI-X card PT HD sys (1 core and 5 accel cards).

I have been reading a lot about the different incarnations of the PE6R4 chassis and honestly I'm very confused, both work? only the one with 1 cable or the infiniband is good (the I chassis) which a bunch of people claim doesn't work but is the one DIGI actiually sells!!!!
http://www3.digidesign.com/index.cfm...00&itemid=5031

Please Digisupport guy...chip in and give us light on this!!!!!

thxs for the comments in advance

ZEUSS 08-30-2010 01:55 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Using the Regular R4 here. No problems. Not sure how it will do with the 12 core though. They just started shipping and I am sure there aren't too many people using that with a chassi yet. Call magma and see if they tested one of those.

WernerF 08-30-2010 02:35 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
The PE6R4I chassis works totally fine here on my 8 core. Are you asking whether or not the 12 core is a different situation?

Iker 08-30-2010 02:46 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Quote:

Are you asking whether or not the 12 core is a different situation?
Not really...there is a bunch of information on the DUC about the PE6R4-I doesn't work at all

I tend to not take this risks but the temptation proved stronger than the brains
:D:D:D:D:D

DigiTechSupt guy, now is a good time to give us advice...

crizdee 08-30-2010 05:58 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Quote:

Originally Posted by Iker (Post 1660848)
Not really...there is a bunch of information on the DUC about the PE6R4-I doesn't work at all

I tend to not take this risks but the temptation proved stronger than the brains
:D:D:D:D:D

DigiTechSupt guy, now is a good time to give us advice...

Hi,

Thousands of people using the I-pass version. only seen one post of an I-pass version not working with someone's core card. Magma no longer do the Infiniband version.


Chris

Iker 08-30-2010 10:13 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Quote:

Thousands of people using the I-pass version. only seen one post of an I-pass version not working with someone's core card.
I think is more than one but...I might be wrong...I'm going to buy the I version on B&H I'll be assembling the system little by little since I got to clone a sound drive, libraries, (I intend to keep the QUAD G5 as a second LE system with full programability) etc and still in the middle of a couple of projects...I'll post results.

THxs

Quan 08-30-2010 11:22 PM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Another new PE6R4-I (purchased month ago) works fine here.

maxon 08-31-2010 02:29 AM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Quote:

Originally Posted by Iker (Post 1660848)
Not really...there is a bunch of information on the DUC

DigiTechSupt guy, now is a good time to give us advice...

buy 5 new PCIE cards :-)

Iker 08-31-2010 10:03 AM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Quote:

buy 5 new PCIE cards
hahahahahaha

maxtn 08-31-2010 11:47 AM

Re: Magma PE6R4-I or PE6R4 EM
 
Great Here!


All times are GMT -7. The time now is 08:59 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com