Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Pro Tools First error sound/popup on startup (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405656)

techno_telemann 07-17-2019 12:01 AM

Pro Tools First error sound/popup on startup
 
Here is a video of the problem with sound. When I first installed and opened the application, I was asked to authorize the installation of some kind of helper tool. I then got a message saying that it couldn't be installed, but I forget the exact reason it gave and I'm unable to trigger that message again (even with a clean install). Now each time I open the application, I get a blank popup and two error sounds as shown in the video. Any ideas for solving this?

junkgear 07-22-2019 06:46 AM

Re: Pro Tools First error sound/popup on startup
 
Not sure what could have failed during the install. You can try holding the N key while PT boots. This will force the playback engine dialog to display and allow you to choose an audio interface.
Hopefully you can at least get that far.


All times are GMT -7. The time now is 08:18 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com