Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Import Session Data with out Audio import (http://duc.avid.com/showthread.php?t=285238)

disinfor 11-02-2010 02:54 PM

Import Session Data with out Audio import
 
I don't think it's possible, but if someone can confirm for me, that would be awesome (and crappy at the same time :)

Is it not possible to just import channel strip settings and not the audio data from another session? I thought I saw you could do that in HD, but the option for not including playlists in M-powered (7.3) doesn't appear to be there.

If it's not, I'll just keep importing all of it, and deleting the audio.

BEN6732 11-02-2010 05:24 PM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
Sorry man, you're out of luck. This is not possible in M-Powered... Only HD or LE with DV or Complete Toolkit

cdavis6406 11-02-2010 07:30 PM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
Work around is this import tracks be sure to select "link to audio" not "copy audio". Then after the tracks are imported select the audio from the regions list and clear it from the session (not delete!). Then youll have them without the audio

disinfor 11-04-2010 12:31 PM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
Thanks guys, that's what I thought.

Actually, cdavis, it's probably safer to copy the audio instead of linking in the event you accidentally delete, you won't lose the original copy.

cdavis6406 11-07-2010 07:42 AM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
Actually, disinfor, its safe to link then remove (Clear) the linked audio, as long as you clear it and not delete it. But if you choose delete instead of clear then its gone. But it does boil down to what button you click with your mouse.

Franco1967 11-08-2010 06:56 AM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
THERE IS A SOLUTION: When you save the desired session as a template (you can save the template where you want it, maybe on the desktop) and then open the new session you can import all data via session data import without the audio files or other files.:-) Hope thet helped :-)

cdavis6406 11-08-2010 08:54 AM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
That's one of those "Duh", moments, he's totally right about the session template. Forgot about that one myself.

disinfor 11-14-2010 12:44 PM

Re: Import Session Data with out Audio import
 
Oh man...Franco, I hadn't thought of that...that is a "duh" moment.
Thanks!


All times are GMT -7. The time now is 10:15 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com