Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   PT 10 all black edit window (http://duc.avid.com/showthread.php?t=339112)

Mr609 05-22-2013 08:05 PM

PT 10 all black edit window
 
anybody else getting this graphical glitch?? it seems like after a while, and numerous tracks and/or plugins, the edit window is blacked out. i can stil lsee boards, like the groups and tracks on the left, and i can switch to mixer mode, which looks and responds fine. and playback and/or recording works flawlessly...it just seems to be the visual of the edit window. i've closed and reopened the session, same with pro tools...same with a restart...it's crazy...

im using a brand new late 2012 imac, 3.4 ghz i7, 8gb ram,OSX 10.8.3 running PT 10.3.5

stevecaboose 05-22-2013 11:50 PM

Re: PT 10 all black edit window
 
First thing I would do is redownload a fresh copy of Pro Tools and then uninstall the Pro Tools you have now. Try reinstalling Pro Tools. Make sure your Mac is updated also.

haima 05-25-2013 09:35 PM

Re: PT 10 all black edit window
 
I'm not sure if the bug you're describing is the same as something that occasionally happens to me?

Bug: sometimes the edit window goes dark, almost as if i've selected the entire timeline and every track.

Fix: A quick zoom in and out of the timeline.

Hope that's all it is for you (but maybe not...).

rogerhavoc 08-04-2013 09:56 PM

Re: PT 10 all black edit window
 
The same happens to me as well. The edit window goes black and when I try to select anything, it shows some random red lines and numbers on top of the timeline. Zooming in and out gets the screen back up, but it flickers and I start to get multiple errors.
It happens more often when I have multiple instances of Kontakt. Also, i keep getting errors while trying to save (not enough memory to translate the track).

I have 32gb of ram and I know PT 10 HD only handles up to 4gb max... I have no clue what could be happening. I have about 70 tracks and I am running a video too... (and it is compressed as DV)
Now the job is taking twice as long to complete and I have to restart the computer at least twice an hour in order to be stable for a short period of time.

Anyone experiencing similar problems?

rogerhavoc 08-07-2013 12:57 PM

Re: PT 10 all black edit window
 
2 Attachment(s)
I took some screen shots of it...


All times are GMT -7. The time now is 05:40 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com