Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   macOS (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=92)
-   -   Pro Tools 10 HD (http://duc.avid.com/showthread.php?t=359434)

M2E 10-09-2014 01:28 PM

Pro Tools 10 HD
 
Quick question,

Would Pro Tools 10 HD read 7 PCIe HD Cards?

If so, would I be able to use all 7 cards for processing?

I guess, what is the most cards in a Pro Tools 10 HD system?

Anybody using that many?

Thanks,

Marc;)

YYR123 10-09-2014 01:52 PM

Re: Pro Tools 10 HD
 
Yeah I believe that's the number iirc

But no more than 7


All times are GMT -7. The time now is 08:00 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com