Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S6 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   spilled layout changes display layout (http://duc.avid.com/showthread.php?t=400819)

kava 08-30-2018 09:36 AM

spilled layout changes display layout
 
Hi,

I am a bit confused.
I have a layout consisting of several aux, vca and master tracks. I have assigned them different meter layouts (Dual function for the auxes, large meter for the master etc..)

when I spill this layout to my left spill zone, many (not all!) of these layouts change to the default setting in the user settings (which is "METERS AND FUNCTION" on my s6.)

How can I keep the same look of the channels no matter if the layout is called directly or spilled to a zone?

greets
kava

creativecontrol 08-30-2018 01:15 PM

Re: spilled layout changes display layout
 
Greetings,

I'm guess this is simply a bug. What version of PT and S6 are you on? I just created a new session and verified this worked correctly in dedicated 1:1 Layouts, Spill Zone Left and Spill Zone Right. I am running newer beta versions of EUCON however.

Eddie may know if there were bugs fixed in this particular area.



best,




Jeff

jmattchan 08-30-2018 01:55 PM

Re: spilled layout changes display layout
 
We just observed this as well. Would be great if it could stick.

kava 08-31-2018 01:59 AM

Re: spilled layout changes display layout
 
My s6 is a 32ch m40 with 18.3.0.244. Can reproduce with PTHD 12.8.3 and Ultimate 2018.7 on Mac 10.12.6

thanks for investigating.
kava

EddieJones 08-31-2018 09:38 AM

Re: spilled layout changes display layout
 
Yes, I think this is fixed in the next release as Jeff says.

kava 09-05-2018 01:42 AM

Re: spilled layout changes display layout
 
ok, many thanks,


All times are GMT -7. The time now is 06:21 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com