Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   192io has constant noise in channel 1 input (http://duc.avid.com/showthread.php?t=311367)

mjames08 11-08-2011 02:28 AM

192io has constant noise in channel 1 input
 
Hello DUCers!

Randomly I have a large amount of noise coming into input 1 on my 192io. It shows input on the front panel LED even if there is no harness plugged into the A/D card. Has anyone else experienced this? Is it a fried input? This system is running OS X 10.6 w/ HD2 (process, not accel) PCI.

Thank you for your help!



Mark

Detlef Brockmann 11-08-2011 04:56 AM

Re: 192io has constant noise in channel 1 input
 
This happens a lot with the a/d inputs of the 192 I/O. Your a/d card needs service.

mjames08 11-08-2011 01:27 PM

Re: 192io has constant noise in channel 1 input
 
Thank you!


All times are GMT -7. The time now is 10:31 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com