Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Solo does not use sends? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=266088)

Bill0287 02-03-2010 04:25 PM

Solo does not use sends?
 
Is this correct behavior:

When I hit the solo button on a track with a Reverb send (for example), I don't hear the reverb, only the dry track...

Is that what supposed to happen or is there a setting which will allow the sends to be processed?

cneal92 02-03-2010 05:46 PM

Re: Solo does not use sends?
 
Yes, because Solo'ing a track mutes all other tracks, including Aux. In tracks. If you want to hear FX returns when solo'ing, then Solo Safe the return(s), by Cmd-clicking the Solo button of the return(s).

necjamc 02-03-2010 05:55 PM

Re: Solo does not use sends?
 
Exactly, but in windows it's CNTRL click. :D

Keybeeetsss 02-03-2010 06:05 PM

Re: Solo does not use sends?
 
Quote:

Originally Posted by necjamc (Post 1547430)
but in windows it's CNTRL click. :D

;) Good catch NEC Phone :D

necjamc 02-03-2010 06:22 PM

Re: Solo does not use sends?
 
:D:cool:

Bill0287 02-03-2010 07:26 PM

Re: Solo does not use sends?
 
That did it - thanks.

TOM@METRO 02-03-2010 11:22 PM

Re: Solo does not use sends?
 
Was there ever a doubt?:D


All times are GMT -7. The time now is 03:29 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com