Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   DSP FARM CARD NOT BEING RECOGNIZED BY PT (http://duc.avid.com/showthread.php?t=18800)

Hans Mues 01-28-2001 12:49 AM

DSP FARM CARD NOT BEING RECOGNIZED BY PT
 
Here i am again with another bizarre problem.
i have a Magma 7 slot expansion chasis with 4 MIX cards and 2 DSP farm cards, but only one of them is being recognized by the system. The revisions are OK and they were working fine, only one day i tried to open a big session which i was working on in the previous week and they were insuficient DSP resources, looked in the DSP usage window and voila! Two cards were missing! i shut off everything messed around a bit with the cables and the magma and when PT launched only the last one was missing. I suspect of a
loose connection somewhere from the PCI slot of the CPU to the Magma chasis (maybe the cable). Other ideas?
thanks again...

Hans

Hans Mues 01-28-2001 10:39 PM

Re: DSP FARM CARD NOT BEING RECOGNIZED BY PT
 
HI
ANYBODY OUT THERE?

DigiTechSupt 01-29-2001 06:10 AM

Re: DSP FARM CARD NOT BEING RECOGNIZED BY PT
 
-Run DigiTest on the cards and see if all cards are recognized.

-Swap positions of the 2 DSP Farms and see if the problem (of not being recoginized) follows the card.

-Try different nodes of the TDM ribbon cable.

Brent


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com