Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   How to Change A Session's Sampling Rate (http://duc.avid.com/showthread.php?t=201458)

homegirl 07-16-2007 10:33 PM

How to Change A Session\'s Sampling Rate
 
Is it possible to change the sampling rate or bit depth of a session? because one of my session is sounding very strange as if its in a wrong sampling rate but i couldnt find a way to change the existing sampling rate of that session. Please help!

sky88dd 07-17-2007 02:29 AM

Re: How to Change A Session\'s Sampling Rate
 
You can do a Save Copy In and that will give you the option of changing sample rate and bit depth.


All times are GMT -7. The time now is 10:16 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com