Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   General Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Pro Tools Express registration / download impossible! [solved] (http://duc.avid.com/showthread.php?t=345258)

hjvandam 10-02-2013 07:39 AM

Pro Tools Express registration / download impossible! [solved]
 
Hi there,

I have bought Avid Mbox with Pro Tools Express. I'm trying despirately to register and download Pro Tools, but after i fill in my iLok username (ID) and press continue, I am being referred to a blank page! I'm trying to find a way to send Avid and e-mail but apparently that is impossible. I've tried calling, but when i call i hear a dailing computer giving me three options. No matter what number i press, i keep hearing the same 3 options... Hence, I'm posting my problem here in the hope that anyone from Avid can contact me top help me through this process...

Best regards,

Hiltjo

musicman691 10-02-2013 09:08 AM

Re: Pro Tools Express registration / download impossible!
 
Quote:

Originally Posted by hjvandam (Post 2088807)
Hi there,

I have bought Avid Mbox with Pro Tools Express. I'm trying despirately to register and download Pro Tools, but after i fill in my iLok username (ID) and press continue, I am being referred to a blank page! I'm trying to find a way to send Avid and e-mail but apparently that is impossible. I've tried calling, but when i call i hear a dailing computer giving me three options. No matter what number i press, i keep hearing the same 3 options... Hence, I'm posting my problem here in the hope that anyone from Avid can contact me top help me through this process...

Best regards,

Hiltjo

Try a different browser. You don't say if you're on a PC or Mac but some people have had problems with Microsoft's Internet Explorer. Try either Firefox or Chrome.

hjvandam 10-02-2013 09:19 AM

Re: Pro Tools Express registration / download impossible!
 
Worked like a charm. Thanks! I used Firefox which usually does the trick, but this time apparently not. I tried IE and it worked (miracle...).

Cheers


All times are GMT -7. The time now is 06:11 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com