Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Pro Tools 7 HD upgrade (http://duc.avid.com/showthread.php?t=338703)

wienryk 05-12-2013 09:49 AM

Pro Tools 7 HD upgrade
 
I have Pro Tools 7HD. How can I upgrade to Pro Tools 10 software?

Benoni 05-12-2013 02:45 PM

Re: Pro Tools 7 HD upgrade
 
Are you asking how you can get Pro Tools 10 or Pro Tools 10 HD?

You can get the 7 HD to 10 HD upgrade from the Avid Store
http://shop.avid.com/store/product.d...07527273749472

wienryk 05-12-2013 04:50 PM

Re: Pro Tools 7 HD upgrade
 
I am asking to upgrade to Pro Tools 10 not to Pro Tools 10HD

nst7 05-12-2013 06:11 PM

Re: Pro Tools 7 HD upgrade
 
There is no upgrade from HD Protools software to non-HD Protools software. Technically it's a downgrade. Regardless, you will need to either buy a full version of PT10, or hardware bundled with it (Mbox 3 Pro or Eleven Rack).

Or buy a used license from someone here on the forum.

Benoni 05-12-2013 06:24 PM

Re: Pro Tools 7 HD upgrade
 
If its the native version you want, I would just buy a new Eleven Rack that is bundled with PT10, you can usually find them for $699 and less. That will also get you a free upgrade to PT11 when it comes out.

wienryk 05-14-2013 01:54 PM

Re: Pro Tools 7 HD upgrade
 
So, in this situation anyone would like to exchange Pro Tools 7HD - not registered, not activated; to Pro Tools 10 software?


All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com