Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 11 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Old RTAS/DPM plugins - delete? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=370888)

briaboy 08-16-2015 07:09 PM

Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Now that I've moved to PT11 (maybe 2 at some point in the future), should I delete all my old RTAS/dpm plugins?

JFreak 08-16-2015 08:58 PM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Doesn't matter, PT11 and later will not take a look at that folder. You can if you want to, but it doesn't matter if you didn't

briaboy 08-17-2015 06:03 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Thanks, just wanted to be sure....!

bb

albee1952 08-17-2015 09:30 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
My 2 cents(and please take it that way):o With such a major update, the ultimate and best scenario would be to do a fresh load of everything on a fresh drive. That would eliminate any and all "old" stuff:o

briaboy 08-17-2015 09:47 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Yes, I've done that, only got the old RTAS/dpms left on my system now. I will delete these and then all should be fresh and new!

Thanks!

bb

V5V 08-17-2015 10:10 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Quote:

Originally Posted by briaboy (Post 2285294)
Yes, I've done that, only got the old RTAS/dpms left on my system now.

??? If you did a fresh install on a fresh drive, how did the old stuff get on there?

briaboy 08-17-2015 10:24 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
I put PT11 on my iMac, along with all the AAX, VST & AU plugins (all newly reinstalled & updated). I've temporarily moved the RTAS/dpm plugins to an external SSD. I'll delete them now.

V5V 08-17-2015 10:30 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Quote:

Originally Posted by briaboy (Post 2285316)
I put PT11 on my iMac, along with all the AAX, VST & AU plugins (all newly reinstalled & updated). I've temporarily moved the RTAS/dpm plugins to an external SSD. I'll delete them now.

Does PT11 install some RTAS plugs, or were they the result of installing third-party stuff?

JFreak 08-17-2015 10:54 AM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Quote:

Originally Posted by V5V (Post 2285321)
Does PT11 install some RTAS plugs, or were they the result of installing third-party stuff?

PT11 does not install nor have any idea of any RTAS/TDM plugins

briaboy 08-17-2015 12:18 PM

Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?
 
Yes, the RTAS/dpms installed on my iMac but PT11 does not read them. They were mostly free third-party plugins anyway, didn't use them very much. I do, however, use some of my old VST and AUs a lot, by way of Blue Cat Patchwork.


All times are GMT -7. The time now is 05:15 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com