Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Can I assign a plugin to a soft keys?!?!? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=355514)

fenders74 06-16-2014 12:59 AM

Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?
 
Hi guys, I'm trying to assing one soft keys to a specific plugins, I use mostly one plug for EQ and one for DYN so I'd like to assign one to one softkeys and one to another......All I wanna do is :
focus one specific track
press the insert rotate knob
press the corresponding 8 rotate knob to determinate position insert slot
and now, to avoid search every time the plugs in the list, press the soft key previously assigned to a SSLEQMono for example.
is it possible?!?!?!? where can i find the key command sequence ? Thanx

YYR123 06-16-2014 04:03 AM

Re: Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?
 
I don't think so, but it appears you have the Mix. I have the control.

But it's a great idea....fav plugs on the soft keys

fenders74 06-16-2014 04:41 AM

Re: Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?
 
I've MC Mix and MC Control V2.


All times are GMT -7. The time now is 03:56 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com