Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 11 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Pro Tools Video (http://duc.avid.com/showthread.php?t=377103)

bryced87 01-25-2016 04:19 PM

Pro Tools Video
 
How do I export video and import to Pro Tools and then export from Pro Tools again without losing quality?

Marco Bernardo 01-25-2016 05:03 PM

Re: Pro Tools Video
 
You can't transcode it.


All times are GMT -7. The time now is 09:10 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com