Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Getting Started (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Transfer of ownership of HD3 cards... (http://duc.avid.com/showthread.php?t=358526)

mparkinson 09-11-2014 04:30 PM

Transfer of ownership of HD3 cards...
 
Hi. I recently purchased a set of HD3 cards that I would like to transfer them to my name. I have the form filled out and signed by the former owner. I scanned it and tried to upload it to the avid.force.com link, but every time I try, it tells me Im not logged in and as far as I can tell it doesnt accept the information I have typed in/uploaded. Can anyone give me a heads up on how to log into that site, or how to make an account? Id really like to have these cards in my name.

Thanks.

Bruce Paine 09-12-2014 12:02 PM

Re: Transfer of ownership of HD3 cards...
 
Start here, just to get setup on the Avid website:
  1. Go to www.avid.com
  2. Click on Sign In/Register
  3. Create an Avid Master Account
Your Avid Master Account is separate from the Avid Pro Audio Community forum registration.

Then I would recommend contacting Avid Support through the registration case page here:

http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation

Enter the serial number of your HD core card where it asks for your Serial number or activation ID.

In the last field, browse to a PDF or image scan of your Transfer of Ownership form.

Let me know if that all works or not. :cool:

mparkinson 09-12-2014 06:08 PM

Re: Transfer of ownership of HD3 cards...
 
I linked my accounts, but for some reason it still says I am not logged in. Is there a phone number I can call to transfer these? Maybe an email address?

Thanks.

Bruce Paine 09-12-2014 10:41 PM

Re: Transfer of ownership of HD3 cards...
 
Check your email junk mail or spam folder for an email from Avid CS. They said they would contact you earlier today.

mparkinson 09-13-2014 08:49 AM

Re: Transfer of ownership of HD3 cards...
 
I didnt see an email, but thats ok. I just tried it again, and it looks like it submitted fine! Thank you for all the help Bruce. I appreciate it!


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com