Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Mix Window size (http://duc.avid.com/showthread.php?t=295922)

Sonic Blue Meanie 03-02-2011 10:33 AM

Mix Window size
 
My mix Window is smaller than it use to be. I downloaded a session I recorded at a pro studio that uses the most recent version of Protools, so it was re-formatted to work with my 7.4 version. The session came up and I immediately notice the mix window, fader columns were smaller, I figured to allow for more tracks to fit across the screen. Now when I start a new session, it defaults to this smaller mix window size. Is there away to control the size of the mix window?

plastikman 03-02-2011 10:44 AM

Re: Mix Window size
 
Quote:

Originally Posted by Sonic Blue Meanie (Post 1760386)
fader columns were smaller

Sounds like Narrow Mix is activated. You can toggle it via the View menu, or use the shortcut command-option-M.

Stig Eliassen 03-02-2011 11:24 AM

Re: Mix Window size
 
Window configurations are your friend.

Sonic Blue Meanie 03-02-2011 03:39 PM

Re: Mix Window size
 
Command+Option+M did the trick. Thank you!

Sonic Blue Meanie 03-02-2011 04:00 PM

Re: Mix Window size
 
Command+Option+M did the trick. Thank you!


All times are GMT -7. The time now is 03:30 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com