Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2018 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=401176)

etl17 09-21-2018 06:09 PM

Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
After updating to 2018.7 on my Windows 10 machine, I cannot load Synthogy Ivory anymore in my sessions. If I try to load Ivory, I get an AAE -30001 error.

I searched through the knowledge base but this error is not listed.

Ivory works great with other DAWs in my system (Cubase, Reaper, Digital Performer).

I have already tried to uninstall and reinstall Pro Tools. I have also deleted the "InstalledAAXPlugIns" file from the AppData->Roaming->Avid->Pro Tools directory and have redetected and rebuild my AAX plugin cache. Ivory is detected properly, but I won't load into a session. Oh, yeah, I have also reinstalled Ivory just in case to no avail...

Any help would be greatly appreciated.

JFreak 09-21-2018 07:24 PM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
Needless to say I had to try this on Mac, and yes Ivory loads as expected, so it isn't directly PT 2018.7 related issue. May be so that its Windows version has a fluke, but it's something Synthogy and Avid need to investigate.

Right now it just seems to be so that you cannot be using that combo and need to downgrade your PT for the time being...

etl17 10-14-2018 10:05 AM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
I still experience issues with Ivory and the new 2018.10 release.

Anyone else having similar issues with their Windows Pro Tools / Synthogy Ivory 2.5?

focusonsound 10-19-2018 03:05 AM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
Yes, me to :-(
Same problem with PT 2018.4, 7 and 10... Any solutions yet?

JFreak 10-19-2018 03:38 AM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
Mac or Win?

etl17 11-22-2018 03:25 PM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.10
 
Bump. Just in case more people experience the same issue.

Stig Eliassen 11-22-2018 09:52 PM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
Maybe this thread can help.

etl17 11-27-2018 08:17 PM

Re: Cannot load Synthogy Ivory II with the latest 2018.7
 
Hi Stig,

Thanks for the suggestion. I followed the thread's recommendation, but the issue persists.

Needless to say that Ivory works great in Cubase, Reaper, DP, Reason and Waveform on the same machine without any issues or glitches.

Best,
--Stefanos.


All times are GMT -7. The time now is 11:49 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com