Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Lock to Pro Tools check box gone? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=404611)

kkfaudio 05-10-2019 11:25 AM

Lock to Pro Tools check box gone?
 
Missing the ability to keep Eucon Focussed on PT - when I send a clip over to Rx the artist mix faders all go to zero, and then have to re-set when I bring the clip back.. It all seems to come back fine, but it's causing wear and tear and abrupt noises...

Is it option hiding somewhere new?

Thanks..

BScout 05-10-2019 11:51 AM

Re: Lock to Pro Tools check box gone?
 
It's where it always has been.
Go to the Assign tab in Eucontrol and at the bottom.
Make sure pro tools is in focus first and then click "Entire Surface" and it will say it is locked to Pro Tools.

(You can tell if Pro Tools is in focus on that same tab because at the top where it says "Application:" it will say it to the right if it is in focus.)

kkfaudio 05-10-2019 01:21 PM

Re: Lock to Pro Tools check box gone?
 
And this is why I shouldn't be trying to this on a Friday..

Of course I wouldn't have updated if I'd had my iPad not set to "auto update" the app...

thanks for the direction..


All times are GMT -7. The time now is 01:18 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com