Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Keeping the 96io SPDIF "open"?? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=256371)

buckaroo 10-08-2009 07:52 AM

Keeping the 96io SPDIF "open"??
 
I have a Digi 96io with a Fast track Pro running into it from another Computer into the spdif input.

Is there anyway to set up the 96io so it monitors this input all the time?

I keep having to go into PT or whatever program im using and arm a track with record to get the input??

Is there a way to keep this open? so i can always hear the spdif input regardless?

I'm sure my old MOTU 828mk2 used to be able to do this before i upgraded?

Thanks

Sean Russell 10-08-2009 09:31 AM

Re: Keeping the 96io SPDIF "open"??
 
How about an Aux track?

buckaroo 10-08-2009 10:13 AM

Re: Keeping the 96io SPDIF "open"??
 
hi Sean

How do you mean an Aux track with SPDIF?

Still learning PT so not up to scratch! Could you elaborate a little?

Also I use my 96io within Ableton and its the same there - (unless I do the Aux track as you describe?) but basically wanted the SPDIF input open in all programs that I use my 96io in...

Any help would be great.


All times are GMT -7. The time now is 07:52 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com