Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Can I upgrade to ProTools 8 from ProTools 6.8 by purchasing the ProTools 8 Upgrade? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=274712)

the_dude58 05-23-2010 03:56 PM

Can I upgrade to ProTools 8 from ProTools 6.8 by purchasing the ProTools 8 Upgrade?
 
Can I upgrade to Pro Tools 8 from Pro Tools 6.8 by purchasing the Pro Tools 8 Upgrade?

Avid 05-23-2010 07:13 PM

Re: Can I upgrade to ProTools 8 from ProTools 6.8 by purchasing the ProTools 8 Upgrad
 
Yes, click on the link at the top of the forum that says "Compatibility & Upgrade Information".


All times are GMT -7. The time now is 11:52 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com