PDA

View Full Version : c24 AUX INs don't work?


marcelloz
04-02-2001, 11:05 PM
Hi there,
the c24 manual says clearly that the "aux in" in the back of the unit are routed in the control room monitor section, but that doesn't happen in mine...

anybody tried that?
Thank you

marcelloz
04-04-2001, 09:59 PM
Barry,
from the c24 manual:

"the aux in in the back of the unit are routed in the control room monitor section"

somehow this sounded ambiguous to me, but you cleared it up.

Thank you

Marcello

Axis Audio
04-05-2001, 12:35 AM
What do you mean by "routed in" the control room monitor section? What are you trying to do with the aux in signal?

I use mine for my cue mix system as follows.
build cue mix in PT with buss 9/10 to Aux input- out I/O of 888/24 interface 7/8- into c24 aux in , out of c24 aux out to my headphone amp system.

In the control room monitor section of the C 24 you can adjust a level of the incoming aux input that is being sent to the headphones with a dedicated pot. You can also send the current control room monitor mix to the aux out by means of the "monitor to Aux" button. I use this feature when the talent would like to listen to his or her "take" to see if they are happy enough to move on. Your talkback microphone is inserted directly into this same Aux out path when you press the botton.

Does this help you at all?

Barry
Axis-Audio