PDA

View Full Version : sleeping fader problem


agus
03-16-2000, 08:25 PM
Love my ProControl... Had an unusual problem today. Intermitently fader number 3 would stop chasing the mix. The mix was actually correct, but the fader was sleeping. A quick recal helped but the problem showed at least 5 times. I'm hoping it was a fluke and doesn't keep popping up. Any one have any thoughts? Digi?

George Cumbee
03-16-2000, 09:19 PM
Happens to me all the time. Usually 6 & 8.

I have had days when it would not happen at all. It has been there since 4.3.1, so it is not a 5.0 bug to my knowledge. There has been other discussion about this in this section.

George
Classic Recording, Franklin, TN www.classicrecording.com (http://www.classicrecording.com)

George Cumbee
03-16-2000, 09:20 PM
http://www.digidesign.com/ubb/Forum29/HTML/000035.html

George Cumbee
03-17-2000, 10:26 PM
Thank You, Thank You

George Cumbee
Classic Recording, Franklin, TN www.classicrecording.com (http://www.classicrecording.com)

gk
03-18-2000, 01:08 AM
The fix is coming. It will be rolled into the 5.0.1 release expected in may. George is correct, it is not a software related bug, it's in the firmware. I've been working with the beta for a couple of weeks and it's looking good. Hang in there you guys!

-Gannon Kashiwa
ProControl Team

Camilo Orozco
03-21-2000, 10:48 AM
Please make shure that you include the fix for NT users. Thank you.
Camilo Orozco
Arte Digital de Mexico, S.A. de C.V.

gk
03-22-2000, 10:51 AM
But of course!
-GK