PDA

View Full Version : LED lights for S3 control surface


rdobra
05-19-2016, 06:07 AM
Any LED lights working on S3 control surface? I've tried two models and no luck.

Amplitude
05-19-2016, 06:32 AM
http://littlite.com/products/product/xr-led-series-gooseneck-lights

Their LED lights work fine..

HLD
05-19-2016, 07:04 AM
I use the Little xr.

Karel Noon
05-19-2016, 08:14 AM
I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine


Gesendet von iPhone mit Tapatalk

marty martin
05-20-2016, 03:01 AM
[QUOTE=Karel Noon;2358092]I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine

Hi Karel Noon, what rewiring did you do as I have these Thomann lights too and could never get them to work. Thanks in advance!

Amplitude
05-20-2016, 03:08 AM
i guess changing pin 2&3 around

Karel Noon
05-20-2016, 07:17 AM
Something like that [emoji16] it's been more than a year ....


Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kristo Kotkas
05-20-2016, 01:38 PM
[QUOTE=Karel Noon;2358092]I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine

Hi Karel Noon, what rewiring did you do as I have these Thomann lights too and could never get them to work. Thanks in advance!

Same here, thomann lights, rewired, just take your multimeter and see what pins give you voltage out of S3 and rewire accordingly, I would tell you the pins, but same for me, it was a while ago...

Davoetta
05-22-2016, 11:10 PM
I sell 2 Littlite LED Lamps for S3L - 2 for 45,-
Sold my S3L - but he already had Lamps - so i sell them.

If someone needs 2? :-)