PDA

View Full Version : Midi out?


Stevoster
01-21-2016, 06:11 AM
Hi folks,

I have a nice Roland piano (HP505) and I want to control it from my Protools session (i.e. use the sounds in it). Only problem is that I have midi in and out (standard 5 pin) on the piano but my protools interface does not have any midi ports. Is there some way I can send my midi through the usb, via some sort of converter, and into the piano midi in? Hopefully this makes sense!!

Thanks,
Steve.

Bookerv12
01-21-2016, 06:24 AM
You will at least need a little Midi adaptor:
http://www.m-audio.com/products/view/midisport-2x2-anniversary-edition#.VqDpz0J2qho

albee1952
01-21-2016, 08:21 AM
Due to M-Audio having questionable drivers, I will offer another recommendation; The MOTU Fastlane USB

Stevoster
01-22-2016, 07:36 AM
Hi guys - thanks a lot for the responses - I really appreciate the advice. Problem solved!

Bookerv12
01-23-2016, 12:01 PM
Don't forget to post how you solved it....
:-)