PDA

View Full Version : ilok help... PLEASE!!!!


fatboytre1
06-04-2015, 02:36 PM
I have a license for protools express on an ilock that got broken in half.... yea. I have another ilok but i cant transfer the file to the new ilok using the ilok manger.... it wants me to deactivate the license from the old ilok before i can place it on the new one.... ITS BROKEN!!!! Any advice????

Southsidemusic
06-04-2015, 02:52 PM
Welcome to the Community

What a bummer with the ilok .. Tbey are fragile and everytime i need to touch them I get a chill and feel scared so I can definitely understand your pain.

You need to go to ilok.com and start an RMA so they can help you. The broken ilok will probably have to be sent in to get this sorted out.

Here is the support link for ilok website.
https://ilok.com/#!support/help/102029548

Best of Luck

fatboytre1
06-04-2015, 03:10 PM
Ok.... it looks like there is a $50 fee to retrieve my licenses?!?!?! Shouldn't that be free? lol

Southsidemusic
06-04-2015, 03:14 PM
Ok.... it looks like there is a $50 fee to retrieve my licenses?!?!?! Shouldn't that be free? lol

Maybe it "should" but it ain't :D