PDA

View Full Version : MDW Hi-Res Parametric EQ Demo


MatthieuH
12-05-2013, 01:23 PM
Hi There,

I've just downloaded the MDW Hi-Res Parametric EQ v3 DEMO licence in my iLok Licence Manager and activated it in my ilok, then installed the plugin (MDW_EQ3_v301_58235 installer) on my Mavericks Mac Mini Server. When i launch Pro Tools the old Digi pop up appears (Try/Active/Quit) saying the trial will expire in 14 days, so i click "Try" button but the typical message appears saying "the authorization cannot be found in the installed ilok" (i just own one ilok). Is it a known issue ? (I've never tried this plugin before...)

Thanks for your answers ;)

MatthieuH
12-05-2013, 01:37 PM
I haven't specify PT version is 10.3.7...
Any idea DigiTechSupport ???

Thanks ;)

Southsidemusic
12-05-2013, 02:57 PM
I haven't specify PT version is 10.3.7...
Any idea DigiTechSupport ???

Thanks ;)

Do you have the correct downloaded version as there are two different installers, one for V3 and one for V5. I would check that twice and if it doesn't work post back and we will look into that.

One here http://www.avid.com/US/products/MDW-HiRes-Parametric-EQ

One here http://www.avid.com/US/products/MDW-Hi-Res-Parametric-EQ-30-RTAS
Best
Chris

MatthieuH
12-05-2013, 03:18 PM
Thanks for your answer Chris,

I did download the v3 installer but it's different from your link's one: the first i've installed this afternoon was MDW_EQ3_v301_58235 and this one is MDW_EQ3_RTAS_v301_58233. The difference is that 235 is TDM/RTAS and 233 only RTAS (i only need RTAS). I've just moved the first ones to the trash and installed the last ones right now but the problem remains the same, pop up opening and saying the licence isn't on the iLok...

MatthieuH
12-05-2013, 03:20 PM
Thanks for your answer Chris,

I did download the v3 installer but it's different from your link's one: the first i've installed this afternoon was MDW_EQ3_v301_58235 and this one is MDW_EQ3_RTAS_v301_58233. The difference is that 235 is TDM/RTAS and 233 only RTAS (i only need RTAS). I've just moved the first ones to the trash and installed the last ones right now but the problem remains the same, pop up opening and saying the licence isn't on the iLok...

I've just move the first plugins the trash... :-)

MatthieuH
12-05-2013, 03:33 PM
Fixed !!!

I've reinstall them twice and now it works. The good installers are MDW_EQ3_RTAS_v301_58233, thanks for the link Chris ;)

Southsidemusic
12-05-2013, 04:54 PM
Fixed !!!

I've reinstall them twice and now it works. The good installers are MDW_EQ3_RTAS_v301_58233, thanks for the link Chris ;)

I am very glad I could help you with this as the MDW EQ is AMAZING and we couldn't live without that one :-)

Best Regards
Chris