PDA

View Full Version : Waves 9r10 is out.


dave911
03-21-2013, 04:54 AM
Couple fixes and some new ones.

Raoul23
03-21-2013, 04:59 AM
do you know if they fixed the triple monitor bug on windows in this release:confused:

dave911
03-21-2013, 06:36 AM
That would be a Waveshell fix, these are all plugin changes.

Waves V9r10 installers include the following changes and bug fixes:

The new Manny Marroquin Signature Collection available separately and in Mercury.
IR-Live on Windows: IRs can now be properly imported.
Renaissance EQ: de-normalization issue fixed.
Nuendo / Cubase: fixed a crash in a project with multiple Waves plugins.

Raoul23
03-21-2013, 06:39 AM
That would be a Waveshell fix, these are all plugin changes.

Waves V9r10 installers include the following changes and bug fixes:

The new Manny Marroquin Signature Collection available separately and in Mercury.
IR-Live on Windows: IRs can now be properly imported.
Renaissance EQ: de-normalization issue fixed.
Nuendo / Cubase: fixed a crash in a project with multiple Waves plugins.


Bummer:-( thanks anyway Dave

TOM@METRO
03-21-2013, 08:42 AM
do you know if they fixed the triple monitor bug on windows in this release:confused:
We've been pushing Waves for this, but

crizdee
03-21-2013, 10:52 AM
Couple fixes and some new ones.

Hi,

Would like to know if this is still an issue...

http://duc.avid.com/showthread.php?t=332025&highlight=SCROLL+WHEEL

I have had to revert back to version 8 for all but the very latest plugins as this kept messing up my settings by adjusting the wrong parameters:(



Chris

dave911
03-21-2013, 01:26 PM
I'm on windows 7 and all the Waves parameters, graph displays, etc. are working fine with the scroll wheel.
I have the Microsoft mouse and keyboard center installed and I had to set the multiline scrolling fix option on for WLC.EXE ( Waves) and Pro Tools.
This fixes jerky scrolling, I never saw the issue from your video.

JFreak
03-26-2013, 05:21 AM
We've been pushing Waves for this, but

Wait until V10 is out?

Raoul23
03-26-2013, 05:41 AM
Wait until V10 is out?

I hope not because I won't be updating to V10 due to no AAX DSP :(